El nostre compromís amb la qualitat

En la nostra empresa, ens regim per estrictes exigències de qualitat en totes les etapes de producció i venda de fruites. Des de la selecció i recepció de la matèria primera, fins a l’emmagatzematge, envasament i transport dels nostres productes, seguim rigorosos estàndards i controls de qualitat per a garantir que els nostres clients rebin fruites fresques, saboroses i saludables.

A més, el nostre compromís amb la qualitat no es limita als nostres productes. També ens assegurem d’oferir un servei d’atenció al client excepcional, brindant assessoria i suport personalitzat per a ajudar els nostres clients a triar la millor opció de fruites per a les seves necessitats.

En definitiva, el nostre compromís amb les estrictes exigències de qualitat és un valor fonamental que guia totes les nostres activitats i decisions en l’empresa, i ens esforcem cada dia per superar les expectatives dels nostres clients quant a qualitat i servei.

4063061761774

Inspecció de recepció

Verificar la qualitat de la matèria primera per a garantir que els productes compleixen amb les especificacions requerides

Control de procés

Monitorar i controlar el procés de producció

Inspecció de producte acabat

Verificar la qualitat del producte final abans de ser lliurat al client